Παιδικά, Εφηβικά, Ενηλίκων

Η σχολή μας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης bachata, salsa cubana, regaetton, hip hop, σύγχρονο, twerk και άλλα είδη χορού, σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δείτε όλα τα είδη χορού αναλυτικά στη σελίδα μας.

Τα ερασιτεχνικά τμήματα χωρίζονται ηλικιακά (παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων) και ανάλογα με το χορευτικό επίπεδο και την εμπειρία (αρχαρίων, μέσων, προχωρημένων).

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το είδος και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει.

Προετοιμασία για αγώνες

Η σχολή μας διαθέτει και αγωνιστικές οι οποίες συμμετέχουν σε διαγωνισμούς εκπροσωπόντας την AfroCuban Dance School.

Οι αγωνιστικές ομάδες έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά την χορευτική εμπειρία, αλλά και τις ώρες των προπονήσεων κτλ.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις αγωνιστικές μας ομάδες επικοινωνήστε μαζί μας!

Μαθήματα ατομικά ή σε ζευγάρια

Για όποιον το επιθυμεί υπάρχει και η δυνατότητα προγραμματισμού ιδιαίτερων μαθημάτων, σε όλα τα είδη. Με αυτό τον τρόπο ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει πιο γρήγορα και να δώσει περισσότερη έμφαση σε θέματα τεχνικής και μουσικότητας, καθώς ο δάσκαλος μπορεί να ασχοληθεί εκτενέστερα με τον μαθητή.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι μια καλή λύση και για όσους δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα και δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα ωράρια των ομαδικών τμημάτων. Τα ατομικά μαθήματα κλείνονται κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή, σε ώρες βολικές για τον μαθητή.

Εάν ενδιαφέρεστε για ιδιαίτερα μαθήματα, επικοινωνήστε με τη σχολή μας για περισσότερες πληροφορίες.

Προετοιμασία για τον γαμήλιο χορό

Βρείτε το αγαπημένο σας τραγούδι και ελάτε να το χορογραφήσουμε μαζί. Δώστε έτσι μια ευχάριστη νότα στις προετοιμασίες του γάμου σας. Γίνετε το πνεύμα του κεφιού και ξεσηκώστε τους καλεσμένους στη δεξίωση σας.
Τα μαθήματα χορού για τους μελλόνυμφους είναι ατομικά και προγραματίζονται τις μέρες και τις ώρες που επιθυμει το ζευγάρι. Η χορογραφία ετοιμάζεται για κάθε ζευγάρι ξεχωριστά ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητες του.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη σχολή μας.

Τα πάρτυ της σχολής μας

Τα μαθήματα χορού ολοκληρώνονται με το καθιερωμένο Εκπαιδευτικό Party της σχολής μας που πραγματοποιείται 1-2 φορές το μήνα, στο οποίο οι μαθητές έχουν τη δυνατότηατα να διασκεδάσουν και να εξασκήσουν στην πράξη όσα έμαθαν στα μαθήματα της σχολής.

Τα party είναι σημαντικό κομμάτι της χορευτικής εκπαίδευσης και βοηθούν στη γρήγορότερη εκμάθηση των social χορών.

Επιλέξτε το είδος χορού που σας ταιριάζει!