Λίλιαν Δρακοπούλου

Η Λιλιαν θα διδάσκει στη σχολή μας Dancehall!

H Ραφαηλία Δρακοπούλου a.k.a Lilian, γεννημένη το 1998 ασχολείται με τον χορό από το 2008. Έχει δοκιμάσει διάφορα στυλ (old school/new school/new style hip-hop,dancehall, commercial, popping,locking,vogue,twerk,waack,house κ.α), ειδικεύεται όμως στο dancehall, στο hip-hop και στο twerk. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με χορευτές από εξωτερικό (Kaelynn Harris, Kiel Tutin, Alex Lima, Katrin Wow, Fraules, Scott Forsyth, Jun Quemado, Kevin Paradox, Chazou Artiste, Link Brian, Aya Level, Audrey Bosc, Andre Cosmic, Rudi Smith και άλλους). Είναι μέλος της ομάδας Gully Sirens(dancehall) και έχει υπάρξει μέλος των ομάδων KDC(hip-hop), Twerk Sum Crew(twerk) και Sons of the beats(αγωνιστική ομάδα).

Από το 2010 ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς εντός της χώρας με ομάδες μέσα από τους οποίους έχει κερδίσει χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια. Από το 2013 άρχισε να συμμετέχει στο Hip Hop International Greece οπού το 2017 κατέκτησε με την ομάδα της την δεύτερη θέση στην κατηγορία megacrew. Έχει πάρει μέρος σε dancehall, hip-hop, all style και twerk battles μέσα από τα οποία έχει διακριθεί.

Συμμετέχει σε video projects διάφορων χορογράφων και έχει δημιουργήσει και η ίδια δικά της. Συχνά οι ομάδες της προσκαλούνται για special show σε διάφορα events, όπως all style battles, battle of the best, street mode festival, street art festival, cult battles κ.α.

  • Share: